iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Weboldal használati feltételek

A Dentalconsult.hu oldalain megjelenő teljes tartalom a Dr. Bögi Katalin egyéni vállalkozó szellemi tulajdonát képezik.

A honlapon megjelenő közlemények, fotók, hang- és videó anyagok a Dentalconsult.hu adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában Dr. Bögi Katalin tulajdonos, főszerkesztő engedélye nélkül bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Amennyiben a SzépségBróker portálon megjelenő közleményeket, cikkeket, fotókat, hang- és videó anyagokat Dr. Bögi Katalin, mint tulajdonos tudomása nélkül használja fel részben vagy egészben bármilyen médiumban (internetes oldal, újság, magazin, könyv, rádió, televízió, stb.), úgy a jogtalan felhasználás időtartamára a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) és 94.§ (1) pontja alapján a tulajdonosnak jogában áll a mindenkori médiaajánlatban szereplő legmagasabb megjelenítési árat alkalmazni.

A honlapon található orvos-szakmai információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt! A közlemények önmagukban nem alkalmasak saját diagnózis felállítására vagy öngyógyításra!

  • Galéria

  • Homeopátia