iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A tökéletes mosoly megalkotása

Smile design –  az egyéni mosoly

A smile design során Önnel együtt megtervezzük, 3 dimenziós modell segítségével kipróbáljuk, majd megvalósítjuk az Ön egyéni karakteréhez, arcához, ajkához, fogaihoz illő mosolyt.

A smile design konzultáció

Az első  konzultáció egy kötetlen beszélgetés, mikor megismeri rendelőnket, meghallgatjuk panaszait, felmérjük a problémákat, kezelési tervet javasolunk, megválaszoljuk kerdeseiket.

Computer imaging

A computer imaging a Smylist Professional szoftver segítségével lehetővé teszi, hogy a számítógép monitora előtt a mosolytervezés szabályai alapján az Ön egyéniségéhez igazova megtervezzük, hogy Önnek milyen típusú mosoly áll a legjobban.

A kezelési terv

Miután megterveztük az Ön mosolyát, elkészítjük a kezelési tervet, és kiszámoljuk a várható költségeket.

A smile design lépései

 1. lépés  – felmérés
  Először felmérjük a problémát, tanulmányi mintákat, fotókat, és röntgen felvételeket készítünk.
 2. lépés – computer imaging
  A Smylist Professional computer imaging során a számítógép monitorán  lehetőségünk van többféle mosolytípussal megvizsgálni az Ön arcának karakterét.
 3. lepés – 3 dimenziós modell
  3 dimenziós modell alapján ideiglenes héjat készítünk, és amelyet átmenetileg rögzítünk a fogakhoz. Ezt a páciens igény szerint akár napokig is hordhatja, kikérheti az ismerősei véleményét, mielőtt elkészítjük a végleges változtatásokat.
 4. lépés  – a 3 dimenziós modell átültetése
  Az Ön tökéletes mosolyának megvalósítása direkt vagy indirekt héjakkal, illetve szükség esetén fémmentes koronákkal – pontosan úgy, ahogy Önnel együtt megterveztük.
 • Galéria

 • Homeopátia