iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A rendelőről

A Dental Consult fogaszati központ az esztétikai és kozmetikai fogaszat mellett kötelezte el magát. A legmodernebb technikákat és technológiákat alkalmazzuk, hogy pácienseink Budapesten világszínvonalú kezelésben részesüljenek.

Célunk a gyönyörű, az archoz és az egyéniséghez illő, természetes mosoly megalkotása az egészséges szájban. A smile design-tól a megvalósításig minden kezelési lepést a legnagyobb odaadással és odafigyeléssel teszünk meg.

Elsőosztályú szolgáltatásunk helyszíne egy kellemes hangulatú, barátságos, ugyanakkor a legmodernebb gépekkel és anyagokkal felszerelt rendelő.

Az 5 éves garancia és az “aftercare” programunk a záloga annak, hogy az Ön foga egeszséges, mosolya  pedig sokáig szép legyen.

Hallott már relaxálásról fogorvosnál? Dental spa-nak köszönhetően magas színvonalú fogaszati és arcfiatalító kezelésünk igen kellemes hangulatban zajlik.

Remélem hamarosan üdvözölhetjük fogaszati központunkban, a +36 20 9217171-es telefonszámon kérjen ingyenes mini-konzultációs idopontot.

Dr. Bögi Katalin

  • Galéria

  • Homeopátia