iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Miért minket válasszon?

Hét érv, amiért pácienseink minket választottak

1. Smile design Önnel együtt

Mindannyian különbözünk. Így a hozzánk illő mosoly sem egyforma. Mi nem csupán egy szép mosolyról gondoskodunk, hanem Önnel együtt megalkotjuk az Ön egyéniségéhez és arcához illő természetes, attraktív mosolyt. Interaktív computer imaging segítségével előre megtervezzük és szimuláljuk az Ön ideális mosolyát. Mosolyogjon Ön is bátran, önfeledten!

2. Minimalinvazív fogaszat

A 3,2-szeres nagyítású lupe-nak és a modern technológiának, anyagoknak koszönhetően gyönyörű, természethű restaurációkat, fogpótlásokat készítünk a lehető legkíméletesebb módon. Rászánjuk időnket kezeléseinkre, így kellemes hangulatban rendkívül aprólékos, igényes munkát végzünk.

3. Stresszmentes kezelések

Fogászati központunkban kezeléseink alatt páciens és személyzet egyaránt jól érzi magát. Arra törekszünk, hogy a fogászati kezelés annyira kellemes legyen, amennyire csak lehetséges. Pácienseink gyakran emlegetik, hogy maguk sem értik, de azon túl, hogy megszűnt szorongásuk, kifejezetten szeretnek fogászatra járni, gyakran elalszanak kezelés közben.

4. Biztonság

Kizárólag világszínvonalú fogászati anyagokkal dolgozunk, jól bevált technológiákat alkalmazunk. Kerámia héjakra, koronákra, hidakra öt, implantátumokra tíz év garanciát adunk.

5. Szép és egészséges fogak egy életen át

Az esztétikus fogászat nem csupán “fog-kozmetika”. A gyönyörű, magabiztosságot adó mosoly nem csak szép, de egészséges fogakat és ínyt, üde leheletet jelent. Ezert mi mindent megteszünk az Ön teljes körű fog-egészségéért. Így az Ön mosolya nem csak a kezelést követően, hanem sok év múlva is lehengerlő lesz.

6. Mosoly és arc fiatalítás

Az idő nyomokat hagy fogainkon, mosolyunkon,bőrünkön, arcunkon. Azonban jeleit “egy kis segítséggel” korrigálni tudjuk. Fogkozmetikai kezeléseinket arcfiatalító kezeléssel kombinálva 10-15 évvel is “csalhatunk”. Bővebben: smile design és arc esztétika menüpont alatt

7. Tudásvágy

Csapatunk minden tagja magasan képzett, tapasztalt orvos.  Azonban egyikünk sem ül babérjain, fáradhatatlanul veszünk részt hazai és nemzetközi tanfolyamokon, továbbképzéseken. A Magyar Esztétikus Fogászati Akadémia, az Európai Kozmetikai Fogászati Társaság (ESCD) és a Fiatal Fogorvosok Nemzetközi Szervezetének (YDW) tagja vagyunk.

  • Galéria

  • Homeopátia