iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A team

Dr. Bögi Katalin

Dr. Bögi Katalin

Dr. Bögi Katalin 1993-ban végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tett 1995-ben. 1996 óta saját magánpraxisában dolgozik Balfon, Sopronban majd Budapesten.

Dr. Bögi az esztétikus és a kozmetikai fogászat mellett kötelezte el magat.  Nagy jártasságra tett szert a direkt és az indirekt Smile Design technikák területén, kompozit restauracios anyagok, kerámia héjak, implantátumok, fémmentes koronák alkalmazásával, melyet szükség esetén arc-esztétikai beavatkozásokkal egészít ki. Mosolytervezést oktat, a Smylist® oktató csapatának tagja. Az esztétikus  fogászat mellett gyakorlott a ragófunkció helyreállításában, állkapocsizületi problémák kezelésében. Rendszeresen hazai es külföldi tanfolyamokon vesz részt, így jártas a kozmetikai es a minimalinvazív fogászat nemzetközi szintu  technikáiban. A Magyar Esztétikus Fogászati Akadémia, a Német Esztétikus Fogászati Társaság (DGAZ) és az Európai Kozmetikai Fogászati Egyesület (ESCD) tagja. 1993 óta tagja a Fiatal Fogorvosok Nemzetkozi Szervezetének (YDW), majd alapító tagja és 1998-ig elnöke a Fiatal Fogorvosok Magyar Egyesületének.

Dr. Nemes Bálint – fogszabályozó szakorvos, fogszakorvos

Dr. Nemes Bálint

Dr. Nemes Bálint

Dr. Nemes Bálint 2002-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, azóta foglalkozik foállásban fogszabályozással. 8 évig a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai és Fogszabályozási osztályán dolgozott. 2009-ben kezdte Phd tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A kivehető (vegyes és korai állandó fogazat) fogszabályozók mellett legtöbbször Alexander, Damon, illetve Quick típusú (önligírozó) rögzített készülékeket alkalmaz eloszeretettel. Érdeklődési területei:

  • Csigolya-formából történő biológiai kormeghatározás
  • (Cervical Vertebral Maturation Stages), a megfelelő
  • kezelés időzítése (treatment timing) érdekében.
  • Ideiglenes minicsavaros elhorgonyzás, az előnytelen fogelmozdulások elkerülése végett.
  • Ajak- és szájpadhasadékos gyerekek újszülöttkori, állcsontortopédiai és fogszabályozó kezelése.
  • Korn-féle korai kezelés (vegyesfogazati stádium), a későbbi foghúzások elkerülése érdekében.

Nagy hangsúlyt fektet szakmai tudása szinten tartására, számos hazai továbbképzés mellett folyamatosan részt vesz külföldi kongresszusokon, kurzusokon. Tagja az Európai Fogszabályozási Társaságnak (European Orthodontic Society).

Várkonyi Judit – dentálhigiénikus

Várkonyi Judit

Feladata a betegségek megelozése szempontjából fontos fogászati egészségnevelés.  Szervezett és szisztematikus megelozéssel a fogszuvasodás megakadályozható, az ínygyulladás és a fogágybetegség pedig kontrollálható, így minimálisra csökkentheto a gyógyító beavatkozások szükségessége, és ezáltal a kezelések költsége is jelentosen csökkenhet.

Andrejszki Nikolett – dentálhigiénikus és fogtechnikus

Andrejszki Nikolett

Dentálhigiénikus feladatköre mellett fogtechnikus képzettségének köszönhetoen  jártas a smile designhoz szükséges háromdimenziós modellek készítésében.

Konzulens szakértőink:

  • Dr. Stephen Smith
  • Dr. Bögi Imre
  • Galéria

  • Homeopátia