iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A team

Dr. Bögi Katalin

Dr. Bögi Katalin

Dr. Bögi Katalin 1993-ban végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tett 1995-ben. 1996 óta saját magánpraxisában dolgozik Balfon, Sopronban majd Budapesten.

Dr. Bögi az esztétikus és a kozmetikai fogászat mellett kötelezte el magat.  Nagy jártasságra tett szert a direkt és az indirekt Smile Design technikák területén, kompozit restauracios anyagok, kerámia héjak, implantátumok, fémmentes koronák alkalmazásával, melyet szükség esetén arc-esztétikai beavatkozásokkal egészít ki. Mosolytervezést oktat, a Smylist® oktató csapatának tagja. Az esztétikus  fogászat mellett gyakorlott a ragófunkció helyreállításában, állkapocsizületi problémák kezelésében. Rendszeresen hazai es külföldi tanfolyamokon vesz részt, így jártas a kozmetikai es a minimalinvazív fogászat nemzetközi szintu  technikáiban. A Magyar Esztétikus Fogászati Akadémia, a Német Esztétikus Fogászati Társaság (DGAZ) és az Európai Kozmetikai Fogászati Egyesület (ESCD) tagja. 1993 óta tagja a Fiatal Fogorvosok Nemzetkozi Szervezetének (YDW), majd alapító tagja és 1998-ig elnöke a Fiatal Fogorvosok Magyar Egyesületének.

Várkonyi Judit – dentálhigiénikus

Várkonyi Judit

Feladata a betegségek megelozése szempontjából fontos fogászati egészségnevelés.  Szervezett és szisztematikus megelozéssel a fogszuvasodás megakadályozható, az ínygyulladás és a fogágybetegség pedig kontrollálható, így minimálisra csökkentheto a gyógyító beavatkozások szükségessége, és ezáltal a kezelések költsége is jelentosen csökkenhet.

Andrejszki Nikolett – dentálhigiénikus és fogtechnikus

Andrejszki Nikolett

Dentálhigiénikus feladatköre mellett fogtechnikus képzettségének köszönhetoen  jártas a smile designhoz szükséges háromdimenziós modellek készítésében.

Konzulens szakértőink:

  • Dr. Stephen Smith
  • Dr. Bögi Imre
  • Galéria

  • Homeopátia