iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Arcesztétika

Arcesztétika – hogy jobban érezze magát a bőrében

Az emberi test a természet csodája.

Mindenkinek fontos a jó megjelenés. Nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek, sztároknak és átlagembereknek egyaránt. A gyakori mimika, a környezeti ártalmak és a természetes öregedés következtében megereszkedik a bőr, felületi és mely ráncok alakulnak ki. Az öregedés hatására megváltozik a bőr kötőszöveti struktúrája, csökken a benne levő kollagén és hyalurusav mennyisége. Ehhez adódhat hozza a környezeti ártalmak, mint szabadgyökök, az UV sugárzás, a stressz, a cigaretta és az alkohol roncsoló hatása.

Azonban kis segítséggel enyhíthetők ill. megszüntethetők ezek a ráncok. A Dental Consult rendelőben nem sebészi beavatkozásokkal biztosítjuk az Ön friss és fiatalos legjeleneset.  Kezeléseink gyorsak, fajdalommentesek, eredmenyük azonnal látszik.

Anti aging kezelés cell supporting molekulákkal, ultrahanggal és biorezonanciával

KleanthousAz öregedés egyik oka, hogy a sejteken belüli információcsere lelassul és növekedik a felhalmozott salakanyag mennyisége. A tudósok speciális informacióhordozó molekulákat izoláltak a sejtplazmában, melyeket cell supporting molekuláknak neveztek el. Ezek a biomolekulák segítik a sejt belsejében zajló regenerációs folyamatot.

Egy teljes megújító terápia hat alkalmas kezelés-sorozatból áll. Hatására folyamatosan helyreáll az anyagcsere, nő a szövetek vízkészlete, több kollagén és elasztin termelődik, általános és természetes megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is. A bőr feszesebb, ellenállóbb lesz, a hám kisimul, a ráncok csökkennek, a kötőszövet megerősödik. Valódi lifting hatás várható a kezeléstől.

Hyaluronsavas feltöltés

A hyalurunsavas feltöltés során a mélyebb, ún. karakterráncokat enyhítjuk és az ajkak volumenét növelhetjuk. Ezek a szemöldökök közöti ráncok, az orr es szájzugok közti redők, a szomorúsagráncok és a szem körüli ráncok. Egy fecskendő segítségével hyaluronsavat juttatunk a ráncokba, mely ott vizet köt meg, így kitölti a ráncok területét. Rendelőnkben tiszta, nem állati eredetű hyaluronsav készítményeket alkalmazunk, melyek 6-12 hónap alatt lebomlanak. A hyalurunsavas feltöltés jár a legkisebb kockázattal és a legkevesebb mellékhatással. A feltöltésnek köszönhetően a redők mélysége csökken, a ráncok kisimulnak, az ajkak teltebbé válnak. Rendelőnkben Restylane készítményekkel dolgozunk.

a kezelésről bővebben >>

  • Galéria

  • Homeopátia